Bli en del av vårt team!

En spännande möjlighet väntar på dig!

Är du redo för en dynamisk karriär i en kreativ organisation? Vi letar nu efter en driven och engagerad kollega som delar vår passion för service, kvalitet och innovation inom etiketter, förpackningar och andra varumärkesförhöjande produkter. Vi söker dig som vill driva och bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång!

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator inom försäljning och inköp ansvarar du för utvalda kunder och arbetar proaktivt med produkt- och kundutveckling. Tillsammans med vårt övriga team kommer du att arbeta med både kundorderhantering, försäljning, produktutveckling, inköp och hållbarhetsfrågor.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller produktkännedom inom vårt sortiment av etiketter, förpackningar och övriga textila tillbehör är meriterande.

Som projektkoordinator ansvarar du för hela processen för dina kunder, från start till mål. Arbetet inkluderar bland annat:

  • Utveckla nya produkter och lösningar efter kundens förväntningar och krav
  • Sourcing av nya produkter, material och leverantörer
  • Hantering och utveckling av leverantörsrelationer
  • Hantering av inköpsorder och avropsorder
  • Kvalitetskontroll
  • Utveckling av vårt gemensamma hållbarhetsarbete

Vem är du?

Vi söker dig som vill driva processer, gillar utmaningar och är i ständig utveckling. Du är proaktiv och analyserande och kan arbeta självständigt.

Du har kunskap om aktuella hållbarhetsfrågor i branschen och tycker om att lära dig nya saker.

Du är en lagspelare, har en positiv attityd och underhåller relationer med både kollegor, kunder och leverantörer.

Om Märkett

Vår filosofi är enkel: att stötta våra kunder och göra deras arbete enklare. Vi är den förlängda armen, assistenten och bollplanket gällande de tillbehör som våra kunder behöver. Som bollplank kan vi vara med från start för att utveckla en ny produkt eller ett helt nytt koncept. För oss handlar det inte bara om en etikett eller en förpackning, utan om hela processen. Genom våra produkter hjälper vi till att skapa en känsla eller förmedla ett viktigt budskap. Samtidigt ser vi till att produkten blir produktions- och hållbarhetsmässigt optimerad.

Varför Märkett?

Hos oss hittar du medarbetare som med passion, driv och glädje jobbar tillsammans. Det är högt i tak och en rak kommunikation mellan alla vi möter. Flexibilitet, kreativitet och initiativ är sådant vi gillar. Vi arbetar både självständigt och tillsammans för att komma dit vi vill. Vi stöttar varandra på vägen och utvecklas tillsammans.

Vill du bli en del av vårt team? Skicka din ansökan idag till katarina@markett.se.

Sista ansökningsdag är 30/4